Hirdetések

A Való Világ című műsorszám tegnapi adásában feladatként kapta két lány, hogy álljanak egymás fölé, és vizeljék le egymást. Reni azt mondta: végül is kell hugyoznom. A produkciót a Médiatanács is díjazta.

Üvegezős játékkal múlatták az időt a luxemburgi tévécsalád, az RTL magyar csatornáján. A Való Világ című műsorszámban a produkció amatőr szereplői leültek a földre egy oldalára fektetett üres üvegpalack elé, majd egyikük megforgatta. Aki felé fordulva megállt az üveg, annak a forgatást végző által megszabott feladatot kellett teljesítenie.

Például az egyik srác dolga volt megcsókolni háromszor egy másik srác nyakát. Egy lány pedig feladatként kapta, hogy a kukából öntse magára a hulladékot, miközben azt kiabálja: szeretem a szemetet.

Aztán az egyik fiúcska dobta be a legjobbnak látszó ötletet:

A Renikén nagyon látom, hogy pisilnie kell. Úgyhogy, szépen oda a sarokba bemész, és le fogod pisilni a Liszát.

A szerencsés lány erre azt mondta, hogy

Végül is kell hugyoznom.

A Médiatanács is véleményezte a tévéműsort:

Emberi méltóságot sértő a ValóVilág című reality több epizódja, a 24 órás online közvetítés pedig folyamatosan megalázó, megszégyenítő helyzetbe hozza a szereplőket, miközben a gyermekvédelmi szabályok is sérülnek.

Az RTL nemrégiben váltott arculatot, ennek részeként látható a Való Világ című produkció is. A kirívó tartalmi elemek ellenére ez a műsorszám nem jutott be a Nielsen Közönségmérés 6. heti tíz legnézettebb műsorai közé sem.