Hirdetések

A 15 éves fiúszeretővel büszkélkedő 39 éves budapesti tanársegéd szerint az október 23-i iskolai ünnepségen közreműködött diákok között több lmbtq+ gyerek, transz, nembináris, biszexuális fiatal is fellépett, akikkel szívesen beszélget. Bite Zsolt ügyét egy későbbi értekezése robbantotta ki arról, hogy 15 éves fiúszeretőjét az nyugtatja meg, hasímogathatja a hasát, majd lejjebb is csúszhat a keze.

Hirdetések

Még 2022 októberében írta az interneten a budapesti Krúdy Gyula Angol–Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola tanársegédje, hogy egy „tankerületi csicska” nehezményezte, tizenéves iskolásokkal látható közös fotókon, de azt nem fejtette ki, hogy mi volt ezzel a gond. Bite Zsolt annyit közölt, hogy miután a „spicli” elmondta valakinek ezt, ezért le kell szednie az internetről a közös fotókat.

Bite leírta: szívesen elbeszélgetne a spiclivel is, de annak a nevét nem tudhatja meg. Ennek fényében kérdezi:

Mi a lónak a faszát ünnepeljük október 23-án ebben a nyomorult országban?

Majd a diákok szüleire tett neheztelő megjegyzést, amelyben azt vélelmezi, hogy azok utálják a melegeket és mindenki mást is, aki nem heteroszexuális:

Fantasztikus a jog, hiszen a transz, nembináris, biszexuális gyerek homo- vagy transzfób szülője rendelkezhet úgy a gyereke helyett, hogy nem egyezik bele a közzétételbe.