Hirdetések

Mert egyes járatokra nem lesz már érvényes semmilyen helyi jegy és bérlet. Március 6-tól csak hatféle meghatározott útvonalon használhatók a váci lokális buszjegyek és bérletek. Mutatjuk a részleteket!

Hirdetések

A legfontosabb tudnivaló röviden, hogy a kifejezetten helyi járatok használatán kívül semmire nem lesz jó a helyi buszjegy és bérlet. A váciak megszokhatták, hogy a városban eddig azokra a távolsági buszjáratokra is felszállhattak helyi jeggyel és bérlettel, amiknek Vácról kifelé haladva, vagy éppen a városhatár felől befelé tartva a menetrend szerint megállóhelyük volt az útvonalon. Ez szűnik meg néhány nap múlva.

Március 6-tól a Volánbusz nem fogadja el a helyi járati jegyeket és bérleteket a távolsági járatokon. A Vác-Diósvölgyben, valamint a Csendesréti Lakókertben lakók és a Lidlbe, továbbá a hajógyár környékére utazók számára változni fognak az utazási díjak, mert az arrafelé közlekedő távolsági járatokon más viteldíjak érvényesek.

A Volánbusz pénteken arról tájékoztatta az ipolyinfo.com-ot, hogy az érintett távolsági járatokra a jegy- és bérletvásárlástól függően változó díjak érvényesek, egyes esetekben olcsóbbak, más esetekben drágábban lehet megvenni azokat.

Vác városon belüli autóbusz közlekedés díja, teljes áru, forint

helyi járatoktávolsági járatok
jegy – elővételben210
jegy – buszon300250 (feláras országos járat esetén +150)
bérlet (havi)4.7205.940
adatok: Volánbusz

További változás, hogy március 4-től módosul a 364-es helyi járat menetrendje: a 8:15 és 12:15 között induló járatok is érintik a Gombási út 94. és az Altányi szőlők elnevezésű megállókat, az autóbusz-állomásról induló járatok egységesen a 12-es kocsiállásról közlekednek a jövőben.

Hirdetések