Hirdetések

Különleges kívánsága volt a Héhalom településen élő testvérpárnak.

Nógrád vármegye egyik kis településén, Héhalomban egy csendes utcácskában él az Ocsovszki család. A takaros házikóban három fiúgyermek nevelkedik, a legkisebb egy hetes Zente, az öt éves Kende, és a kilenc éves Levente. A nagyobbik fiúk imádják az egyenruhát és a szirénázó autókat, motorokat. Kende a jövőjére vonatkozó kérdésre határozott elképzeléssel rendelkezik: „Én bizony rendőr leszek!”

A sors úgy hozta, hogy az idősebbik testvérpár születésnapja április elején van, és a szülők arra gondoltak, hogy a jeles alkalomból mindkettőjüket azzal lepik meg, hogy rendőrautóval mehetnek óvodába és iskolába. Meg is keresték kérésükkel a Pásztói Rendőrkapitányság vezetőjét, dr. Tari Szilvia rendőr ezredest, aki örömmel tett eleget a szülők kérésének.

Forrás: youtube.com

A tavaszi szünet előtti utolsó tanítási napon az óvodába és iskolába induló gyermekeket nagy meglepetés érte. A házuk előtt egy „csíkos” rendőrautóval várt rájuk a rendőrkapitányság vezetője és a rendészeti osztályvezető, Mikula Katalin rendőr alezredes. Az ezredes asszony a közelgő születésnapjuk alkalmából köszöntötte a fiúkat és apró ajándékot adott át részükre. A fiatal rendőr jelöltek először beültek a szolgálati gépjármű első ülésére, majd kívánságuknak megfelelőan villogó rendőrautóval érkezhettek meg az óvodához, majd az iskolához, ahol büszkeségtől dagadó mellkassal, arcukon széles mosollyal, két egyenruhás és irigykedő tekintetek kíséretében mentek be az oktatási intézményekbe.

A Pásztói Rendőrkapitányság és a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság minden munkatársa nevében boldog születésnapot kívánunk nekik, és várjuk őket sorainkba.