Hirdetések

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársai rövid időn belül beazonosították és elfogták azt a 46 éves jánosaknai lakost, aki egy idős asszonytól lopott el egy szatyrot, benne a nő nyugdíjával.

Hirdetések

A férfi 2023. április 12-én a reggeli órákban a vármegyeszékhelyen lévő autóbusz-állomáshoz ment és a váróterem előtt felfigyelt egy nőre, aki nejlon táskát tartott a kezében. A terhelt a szatyor megszerzése érdekében az asszony mögé lépett, majd azt hátulról megrántotta, ami a nő kezéből kiszakadt. A férfi a nejlon táskával és az abban lévő 160.000 forint készpénzzel, valamint a nő irataival és további értékeivel együtt a helyszínről elszaladt.

A salgótarjáni rendőrök a lopás vétség elkövetésével megalapozottan gyanúsítható jánosaknai lakost még aznap, az esti órákban a vármegyeszékhely belterületén elfogták és előállították. A hatóság tagjai a terheltnél az ellopott pénz és a szatyor tartalmának egy részét megtalálták és lefoglalták. A nyomozók lopás vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki a 46 éves férfit, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.

Hirdetések