Hirdetések

Számos bűncselekmény elkövetése miatt vették őrizetbe a rendőrök a bátonyterenyei férfit.

Hirdetések

A nyomozás adatai alapján a 27 éves terhelt 2023. április 26-án az éjszakai órákban a Bátonyterenye, Kisterenye városrészében található fogadó gépjármű parkolójában az egyik járművet nyitott állapotban találta. Az elkövető a járműbe beülve az indítókulcs után kutatott, amelyet az utastérben meg is talált, így a személygépkocsit beindította és azzal a parkolóból elhajtott. Ezt követően a terhelt útja Mátraverebélybe vezetett, ahol azonban a gépjárművel anyagi káros balesetet szenvedett, így azt hátrahagyva onnan sietve távozott. A sértettnek közel 300.000 forint értékű kárt okozott cselekményével.

A helyi rendőrök a napokban elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit a nyomozók jármű önkényes elvétele bűntett elkövetése miatt hallgattak ki. A terhelt a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A hatóság tagjainak nem volt ismeretlen az elkövető ugyanis a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság a 27 éves helybeli lakos ellen zaklatás, testi sértés, valamint rongálás és garázdaság bűncselekmények elkövetése miatt jelenleg is folytat eljárást. A hatóság tagjai ezért a férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására az ügyészségen amit a bíróság elrendelt.

Hirdetések