Hirdetések

Egy férfi 2023. áprilisában lopási szándékkal három éjszaka is hívatlanul bement egy magyargéci ingatlanba.

Hirdetések

A 22 éves nógrádmegyeri férfi 2023. április 14-én éjszaka bement Magyargéc település egyik lakóingatlanának területére, és a teraszról ellopott két láncfűrészt, egy akkumulátort és két zsák fémhulladékot.  Az elkövető április 21-én éjszaka visszatért ugyanahhoz lakóházhoz, amelynek területére ismét a nyitott kapun keresztül jutott be, és onnét másodszor egy sarokcsiszolót és egy kompresszort magához véve távozott.

A terhelt április 28-án harmadszor is visszatért ehhez a házhoz, ahová a továbbra sem zárt kertkapun bejutva egyszerre két kerékpárt ellopva távozott. A visszatérő hívatlan vendég a tulajdonosnak a bosszúságon kívül a három látogatása során összesen 215.000 forint kárt okozott.

A Szécsényi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói a széles körű adatgyűjtés eredményeként beazonosították és május 10-én elfogták a szomszéd településen élő elkövetőt.   A 22 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították, ahol kisebb értékre, folytatólagosan elkövetett lopás bűncselekmény miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Fotók: police.hu

Hirdetések