Budapest, 2022. október 5. Dócs Dávid, a Mi Hazánk vezérszónoka felszólal az alapvető jogok biztosának és helyetteseinek 2021. évi tevékenységéről szóló általános vitában az Országgyűlés plenáris ülésén 2022. október 5-én. MTI/Kovács Tamás
Hirdetések

Törvénymódosítást kezdeményez a Mi Hazánk Mozgalom annak érdekében, hogy váljon szankcionálhatóvá az LMBTQ-érzékenyítés – mondta el pénteki budapesti sajtótájékoztatóján Dócs Dávid, az ellenzéki párt alelnöke.

Hirdetések

Közlése szerint lehetővé tennék azon iskolai vezetők elbocsátását, akik – a politikus által propagandának nevezett – LMBTQ érzékenyítő órákat engednek intézményükbe. Megteremtenék annak kereteit, hogy nyilvános listákon lehessen publikálni az ügyet zászlajukra tűző cégek nevét, valamint hogy megvonhassák ezen vállalkozások magyarországi adókedvezményeit.

A devianciát nem elfogadni, hanem eltörölni szükséges – fogalmazott a Mi Hazánk alelnöke, hangsúlyozva, nem az enyhébb gyorshajtást elkövetőkkel szemben kellene zéró toleranciát hirdetni, hanem azokkal, „akik ezt az LMBTQ-őrületet és -lobbit próbálják rákényszeríteni a társadalomara”.

Magyarország nagy része még mindig konzervatív értékeket vall, nekünk semmi szükségünk nincs ilyen érzékenyítésre, semmi szükségünk nincs arra, hogy a devianciát a hétköznapjainkba behozzák – jelentette ki Dócs Dávid.

Forrás: MTI