Hirdetések

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették azt a 18 éves nőt, aki Balassagyarmaton számos üzletből lopott különféle árucikkeket közel kétszázezer forint értékben.

Az érsekvadkerti nő megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2023. május 11-én a Balassagyarmaton található üzletközpontba ment, majd a nála lévő bevásárlószatyorba közel 100.000 forint értékben különféle árucikkeket pakolt. Az elkövető a termékekkel az áruház vásárlóteréből a lezárt kasszasoron keresztül fizetés nélkül kívánt távozni, azonban őt az üzlet biztonsági szolgálatának munkatársa feltartóztatta. A nyomozás során megállapítást nyert az is, hogy a nő megalapozottan gyanúsítható további lopások elkövetésével is, amelyek során az elmúlt időszakban különböző árucikkeket, jellemzően édességeket és szeszes italt vitt el fizetés nélkül számos balassagyarmati üzletből több százezer forint értékben.

A balassagyarmati nyomozók a 18 éves nőt őrizetbe vették és többrendbeli lopás bűncselekmény elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A hatóság tagjai előterjesztést tettek a terhelt letartóztatásának indítványozására az ügyészségen.