Hirdetések

Európa Kulturális Fővárosa szerepét tölti be idén Veszprém, amely többek között a hosszú ideje ismert, rangos fesztiváljával is hozzájárul ennek betöltéséhez. A VeszprémFest 2023-ban is minőségi zenei kínálatot nyújt két helyszínen, hét sztár közreműködésével.

Egy mai popsztár is színpadra lép az idei rendezvényen: a fiatal latin előadó, Alvaro Soler kezdi a sort, aki július 12-én ad koncertet. Másnap Mariza, a fado díva előadása lesz látható. 14-én este Anna Netrebko Verdi operákból álló műsorát élvezheti a közönség. Július 15-én pedig Joss Stone lép színpadra, aki már ismerős lehet a VeszprémFest rajongóinak, ő néhány év elteltével a korábbihoz képest sokkal jobb produkcióra készül. Aztán 16-án egy indiai hölgy érkezik, aki Magyarországon éppen most fog elsőként koncertezni nagyszínpadon: Norah Jones.

Továbbá Rost Andrea a fesztivál minden napján más-más formációval örvendezteti meg a látogatókat: a művésznő a Jezsuita Templomkertben várja barátaival, zenésztársaival az érdeklődőket. Aki a klasszikus zenén túl arra is kíváncsi, hogy Szécsi Pál és Zalatnay Sarolta slágerei hogyan szónak Rost-féle előadásban, feltétlenül a VeszprémFesten a helye!

A program részletei már nyilvánosak, itt érhetők el.