Hirdetések

Ismét több doboznyi ajándékot gyűjtöttek az óvodásoknak a Nógrád vármegyei rendőrök.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság a „Fogadj örökbe egy óvodát!” elnevezésű mozgalom keretében még 2022-ben fogadta „örökbe” a Sziráki Aprófalva Óvodát. A kezdeményezés célja a halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeket nevelő intézmények fokozott támogatása és a társadalom érzékenyítése a témában.

A Nógrád vármegyei rendőrök idén sem feledkeztek meg „örökbefogadott” óvodájukról és közel egy hónappal ezelőtt újra adománygyűjtést indítottak a rendőr-főkapitányság és a rendőrkapitányságok munkatársai körében.

Az összegyűjtött több doboznyi ajándékot – amely játékokat, mesekönyveket és rajzeszközöket tartalmazott – a gyermeknaphoz kapcsolódóan adott át az óvoda vezetője részére dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, vármegyei rendőrfőkapitány és dr. Kalmár Zsolt rendőr ezredes, bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes.

Forrás: youtube.com

A gyerekek és az intézmény vezetése is nagy örömmel fogadta a különféle gyermekjátékokat és rajzeszközöket, amelyeket az óvodások az átadást követően rögtön birtokba is vettek.

Fotó: police.hu