Hirdetések

A kérdést fordítva is fel kell tenni, mert semmilyen bizonyíték nincs arra, hogy melyik fél kezdeményezte azt a háttértárgyalást, amely után döntetlennel ért véget az egymás elleni csata. Érdekes témát feszegettek a helyszíni kommentátorok, de végül nem találtak rá a helyes válaszra. Balassagyarmat közéleti krémje az Országgyűlés válogatott csapata ellen rúgta a labdát ma délután.

Valóban felmerülhet-e az a kérdés, hogy ha egy barátságon meccsen kikap a várostól az Országgyűlés csapata, hátrányt jelenthet Balassagyarmat megítélésében? Kaphat-e kevesebb pénzügyi támogatást a Kormánytól, vagy háttérbe szorul-e a fejlesztési tervek megvalósításában? A választ éppen a vendég válogatott egyik játékosa, a jogi szakember Dr. Kiss Imre humorral adta meg:

Azt hiszem, nem voltak a mérkőzés előtt zárt ajtós tárgyalások a városvezetéssel, nem beszéltük meg, hogy a meccs eredménye bármit is magával vonhat, dehogy! A béke, az egyetértés és az összetartozás, amelynek élményét hoztuk és éppen ezt is kaptuk vissza a balassagyarmatiaktól! Jó nap volt!

A Kövi Pál Sportközpontban vívott 2×40 perces meccs izzasztó volt mindkét félnek, fülledt levegőben, a második félidőre már napsütéssel terhelten kellett dolgozniuk a pályán. A helyi kommentátorok szerint a vége felé a Balassagyarmat játéka látszott erősebbnek, úgy tűnt, hogy jobban akarják a gólt, de végül maradt a gól nélküli döntetlen.