Hirdetések

Olvasónk hívta fel figyelmünket arra, hogy többeket felháborított egy tegnap esti incidens: Balassagyarmat lezárt belvárosában egy autós nagy sebességgel hajtott át, miközben semmi sem számított neki. Az eset külön érdekessége, hogy éppen akkor rendezték a Múzeumok Éjszakáját, amelynek utolsó műsorszáma percekkel az eset előtt ért véget.

Juhász G. Andrea olvasónk arra mutatott rá, hogy több mint százan háborognak egy internetes fórumon az éjjel történt autós száguldozás miatt. A szemtanúk szerint valójában egy autós üldözés történhetett, mert egy rendőrautó is követte a száguldó autóst.

A Múzeumok Éjszakája záró műsorszáma egy tűzzsonglőr bemutató volt, amelynek végén a fellépők a közönséget is bevonták, mindannyian az autós forgalom által használt macskakő burkolaton álltak. A produkciót követően néhány perc alatt kiürült a helyszín, a száguldó autó ekkor hajtott át a Civitas Fortissima téren.

Kérdéseket tettünk fel a rendőrségnek az üggyel kapcsolatban, a várhatóan hétfőn napközben érkező választ is közölni fogjuk.