Hirdetések

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság vezetője a VI. Belvárosi Sörünnep idejére fokozott ellenőrzést rendelt el.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság vezetője a Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvény 30. §-a, valamint a Rendőrség szolgálati szabályzatáról szóló 30/2011. BM rendelet 26. §-a alapján fokozott ellenőrzést rendelt el2023. július 14-én 08.00 órától 2023. július 17-én 08.00 óráigBalassagyarmat város területére.

Az ellenőrzés célja a közúti közlekedés, a közrend és közbiztonság rendjének fenntartása, a jogsértő cselekmények elkövetésének megelőzése, felderítése, illetve megszakítása. Az illegális migrációval, illetve az ahhoz kapcsolódó jogsértésekkel szembeni fellépés.

Felhívjuk továbbá a lakosság figyelmét, hogy a Belvárosi Sörünnep rendezvénysorozattal kapcsolatosan a Balassagyarmati Rendőrkapitányság illetékességi területén az alábbi forgalomkorlátozások várhatóak:július 13-án 8 órától július 17-én 24 óráig a rendezvény miatt lezárják a Rákóczi fejedelem utat a Szabó Lőrinc út és Bercsényi út közötti szakaszon, valamint a Bajcsy- Zsilinszky utat a Rákóczi fejedelem út és a Deák Ferenc utca közötti szakaszon.Kerülni az Ipolypart utca és az Ady Endre út felé lehet.