Hirdetések

A Balassagyarmati Járási Ügyészség indítványának megfelelően a bíróság elrendelte egy 44 éves férfi letartóztatását, akinél rendőri ellenőrzés során árusítani kívánt kábítószert találtak.

Hirdetések

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság járőrei 2023. július 15. napján a délutáni órákban ellenőrzés alá vonták a gyanúsított vezette személygépkocsit, melyben vele együtt utazott édesapja és gyermeke is. Az intézkedés során a rendőrök az autó utasterét és csomagtartóját, valamint a három férfi ruházatát is átvizsgálták. A legidősebb férfi zsebében 50 darab kisméretű alufóliacsomagot, míg a sofőrnél további 5 darab ketamint tartalmazó csomagot találtak.

A gyanúsított a rendőri ellenőrzés idejére átadta édesapjának a nagyobb mennyiséget tartalmazó tasakot, valamint kihallgatása során elmondta, hogy a kiadagolt kábítószert az aznap esti balassagyarmati rendezvényen akarta értékesíteni.

A nyomozó hatóság fentiekre tekintettel kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt nyomozást rendelt el a férfi ellen, a járási ügyészség indítványának megfelelően a Balassagyarmati Járásbíróság nyomozási bírája pedig a bűnismétlés megakadályozásának érdekében elrendelte a letartóztatását.