Hirdetések

Egy nő fizetés nélkül kísérelt meg távozni az üzletből, azonban a lopott termékeken kívül más meglepetést is tartogatott a táskája.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2023. augusztus 1-jén 11 óra 56 perckor, miszerint egy bátonyterenyei üzletben a biztonsági őr egy nőt lopáson tetten ért. A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság járőrei azonnal a helyszínre vonultak, ahol megállapították, hogy a 32 éves mátraverebélyi lakos vásárlás közben 2 bizsu szettet rejtett a ruházatába. Ezt követően a nála lévő bevásárlókosárba egy üdítőt és tisztálkodási szereket tett, amelyekkel a kasszához ment. Az üdítőt kifizette, a többi termékkel fizetés nélkül kísérelte meg elhagyni a boltot, azonban a biztonsági őr ezt észlelte és őt feltartóztatta.

Munkatársaink az intézkedés során a nő táskájában 4 darab kis alufólia csomagot is találtak, amelyek por állagú kábítószer gyanús anyagot tartalmaztak. A nő a megtalált anyagról úgy nyilatkozott, hogy azok fájdalomcsillapítók, azonban a helyszínen a szereken elvégzett gyorsteszt kábítószer jelenlétét valószínűsítette. A rendőrök a nőt elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

Mivel a mátraverebélyi lakos jövedelemmel nem rendelkezik és vagyon elleni jogellenes cselekményekből tartja fent magát, ezért őt a nyomozók üzletszerűen elkövetett lopás vétség, míg a táskájában megtalált illegális anyag miatt kábítószer birtoklás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A hatóság tagjai a nőt bűnügyi őrizetbe vették.