Hirdetések

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság eljárást indított rablás és személyi szabadság megsértése bűntettek, valamint más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az elfogatóparanccsal körözött Dévai Ferenc tiszanánai lakos ellen.

A széles körű adatgyűjtés és a végrehajtott nyomozási cselekmények alapján a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2023. szeptember 30-án a délutáni órákban egy Jobbágyi családi ház kertjében megtámadta és súlyosan bántalmazta az ott lakó idős sértettet, majd az asszonyt az épület pincéjébe bezárta. Ezután a férfi a sértett lakásában kutatást végzett és különböző értéktárgyakat tulajdonított el, majd a helyszínről elmenekült és azóta ismeretlen helyen tartózkodik. Mindezek alapján vele szemben a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság elfogatóparancsot bocsájtott ki.

Aki a férfi hollétével, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, értesítse a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság  Bűnügyi Osztályát (Salgótarján, Rákóczi út 40.) személyesen, telefonon a 06-32-411-255 hívószámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-810-107 „Telefontanú” zöld számán.