Hirdetések

Illegális migránsok szaladnak Dejtár egyik utcájában, erről készített videófelvételt az ipolyinfo.com egyik olvasója. Az embercsempészek már a vármegye országhatárának minden részén feltűnnek és igyekeznek feltűnés nélkül dolgozni. Legtöbbször csak a Nyugat-Európába igyekvő illegális migránsok láthatók, mint ezen a felvételen is.

A magyar rendőrség a polgárőrséggel megerősítve igyekszik felderíteni az üzletszerűen végzett illegális tevékenységet – erről a Nógrád Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke beszélt a Megafon rádióban. Vass Miklós azt mondta: amíg korábban csak a híradóból nézte végig az ember a déli határon történő eseményeket, az mára Nógrádban valósággá vált. A probléma méretet jellemzi, hogy éppen mától a szlovák hatóságok is léptek: a határátkelőhelyeken szúrópróbaszerű ellenőrzéseket tartanak, a kiválasztott autósok az okmányok és a jármű vizsgálatára számíthatnak.

Dejtár egyik utcáján feltehetőleg illegális migránsok szaladnak 2023. október 4-én. (videó: beküldött)

Tegnap napközben Dejtáron tettek ki egy nagy csoportnyi – feltehetően – illegális migránst, erről tájékoztatta az ipolyinfo.com-ot hírportálunk egyik olvasója. A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányságot megkerestük az ügyben: a hatóság azt közölte velünk, hogy hamarosan hivatalos közleményt adnak ki.