Hirdetések

Sütőtök krémleves pirított tökmaggal, töltött csirkemell baconbe tekerve és mákosguba – ez a menüsor várja az idei jótékonysági vacsorára jelentkező vendégeket Mátraverebély-Szentkúton, amellyel a Ferences Szegénygondozó Nővérek missziós szolgálatait támogathatják a résztvevők.

A Meghallgatlak sátor az egyik legnépszerűbb missziója volt idén a Ferences Szegénygondozó Nővéreknek, akik több alkalommal is kitelepültek a nemzeti kegyhelyre, hogy meghallgassák a segítségre szoruló testvéreket. Hasonló karitatív és hitéleti missziók támogatására gyűjt adományt Mátraverebély-Szentkút jótékonysági vacsoráján, amelyre november 30-ig jelentkezhetnek a résztvevők.
A Szent Jakab Étterem háromfogásos vacsorájának bevételét, kiegészítve a Szent Antal persely adományaival egyenesen a Nővérek részére továbbítják a kegyhelyet üzemeltető ferencesek.

A december 9-i, Adventi jótékonysági este programja 18.00 órakor, ünnepi vesperással kezdődik a templomban, majd a vacsorával folytatódik, a Hajós családi kamarazenekar kíséretében.

További információ: www.szentkut.hu