Hirdetések

Sorozatfőszereplővé vált a leghíresebb magyar kutyatánc-oktató. A napokban debütál a Disney+ streamingszolgáltatón az a doku-reality, amely a dog dancingesek világát mutatja be, benne a hollókői Bérczes Christine Elisabeth-et, kutyáival.

Az eddigi legeredményesebb évét zárta idén Berczes Christine Elisabeth, aki amellett, hogy bronzérmet szerzett a kutyatáncoltatás „bajnokok ligáján”, a Cruft’s-on, a dániai világbajnokságon és az olaszországi Európa bajnokságon is a legjobbak között végzett. Előbbin TOP20, míg utóbbinál TOP 10-es helyezést ért el.

Év végére pedig kiderült, az egyik streamingszolgáltató műsorára tűzi a róla és versenytársairól készült dokumentumfilm-sorozatot, amely a dog dancing világát mutatja be.  Az amerikai-angol-magyar koprodukció hamarosan látható a Disney+-on, amelyben a hollókői versenyző megmutatja a stábnak mivel telnek a napjai, a családja hogyan támogatja a felkészülésben és miképp készül a világ legkülönlegesebb versenyére, ahová a film készítői is elkísérték.