Hirdetések

Nemsokára befejezik a Balassagyarmat-nyírjesi üdülőövezet fejlesztését – értesült portálunk a városházi forrásból. Az önkormányzat pályázatból megvalósuló beruházása egy ideig húzódott, azonban az év végéig a maradék munkát is elvégzik.

Az ipolyinfo.com már korábban többször is írt arról a munkáról, ami hosszú idő után nemrégiben indulhatott meg a város népszerű üdülőterületén. Az évtizedek óta leromlott állapotú rekreációs övezet felújítására pályázatot nyert a balassagyarmati önkormányzat, amelyben vállalta, hogy többek között családok számára kedvező fejlesztéseket valósít meg, emellett turisztikai célú beruházásokat végez el. A teendők sora a vége felé közeledik, már csak néhány bútorzat elhelyezése és egyes tereprendezési munkák vannak hátra.

A fejlesztés megvalósítása külső okból egy időre megtorpant korábban, főként a látogatóközpont befejezése váratott magára, azonban mára már az is készen áll, átadásra várva. Információnk szerint a heteken belül ez az épület már fogadhatja első vendégeit.