Hirdetések

Ismeretlen tettes letörte a sorompó csapórúdját a Mátraszőlős vasúti megállóhelynél. A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság szemtanúk jelentkezését várja.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2023. november 30-án 15 óra 15 perc előtti időben ismeretlen tettes az általa vezetett ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú járművével letörte a sorompó csapórúdját a Mátraszőlős vasúti megállóhelynél, majd a helyszínről elhajtott. A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az ügyben nyomozást folytat, mivel a tettes cselekményével a közlekedés biztonságát veszélyeztette azzal, hogy a sorompó biztosítási módja az ütközést követően nem volt teljes értékű.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük, hogy aki látta a történteket és információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Salgótarjáni Rendőrkapitányságon (3100 Salgótarján, Kossuth út 5.), vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-810-107  „Telefontanú” zöld számon, továbbá a 112 központi segélyhívó telefonszámon.