Hirdetések

A rendőrség egy cserbenhagyásos baleset miatt keres szemtanúkat. Az esemény a 22-es úton a dejtári elágazó közelében, a 15. kilométernél történt.

Hirdetések

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Balassagyarmati Alosztálya nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen, aki balesetet okozott a 22-es számú főúton, majd a helyszínt megállás nélkül elhagyta. A tettes 2023. december 29-én 11 óra 15 perc és 11 óra 25 perc közötti időben közlekedett ismeretlen hatósági jelzésű, vélhetően Volkswagen gyártmányú járművével Érsekvadkert felől Ipolyszög irányába. A főút 15-ös kilométerszelvényénél, egy enyhén jobbra ívelő kanyarban áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol érintőlegesen összeütközött a szabályosan haladó személygépkocsival, amelynek oldalsó ablaküvege betört és az utastérbe hullt. Az ismeretlen elkövető megállás nélkül Ipolyszög irányába továbbhajtott. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, azonban az utastérbe jutó összetört ablakszilánkok kapcsán a személyi sérülés közvetlen és reális veszélye fennállt.

Kérjük, hogy aki látta a történteket és releváns információval rendelkezik a balesettel kapcsolatban, jelentkezzen a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Balassagyarmati Alosztályán (Balassagyarmat, Bajcsy Zsilinszky út 6.) személyesen, telefonon a 06-35-300-344-es hívószámon, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-810-107 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 112 központi segélyhívó telefonszámon.