Hirdetések

Az elfogott 34 éves férfi Mátraverebély belterületén követett el lopásokat.

Hirdetések

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai 2024. január 7-én Mátraverebélyen kapták el azt a 34 éves férfit, aki ellen elfogatóparancs volt érvényben lopás bűncselekmények miatt. Kollégáink gyanúsítottként hallgatták ki a Bátonyterenyei Rendőrkapitányságra előállított mátraverebélyi lakost.

A férfihoz több bűntény köthető Mátraverebélyen 2023 végén és 2024 elején. Először novemberben tört be egy lakatlan épületbe, ahonnan építőanyagokat és elektronikai eszközöket vitt el. Decemberben egy áruszállító teherautóból lopott el egy karton energiaitalt, majd pár napra rá egy ingatlan ablakait törte be, és két pénztárcát vitt el a bennük lévő 80 ezer forinttal és bankkártyákkal együtt. Az elfogását megelőző nap reggelén még egy bűncselekmény fűződik a nevéhez, ugyanis egy ollóval feltört egy, a vasútállomás mellett parkoló autót, és lőszereket, kihangosítót, valamint konyhai eszközöket vett ki belőle.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a férfit lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaéléssel és lopás bűncselekményekkel gyanúsítja, kihallgatását követően a rendőrök bűnügyi őrizetbe vették.