Hirdetések

Az új Balassagyarmat-nyírjesi látogatóközpont volt az idei Bátrak úszása központi helyszíne. A nemrégiben elkészült épületben öltöztök át a versenyzők, az emeleten meleg ételt és italt kínáltak, a teraszról pedig az egész program jól követhető volt. Bármilyen időjárás jön, szép kilátás nyílik majd az ékszerdobozként is emlegetett Nyírjesre az épületből.

A Bátrak úszásával használatba vették az új ingatlant a város üdülőövezetében. A két szintes létesítmény minden időben menedéket fog adni azoknak, akik az eső vagy éppen az erős napfény elől akarnak elbújni. Az épület alsó része fedezékként működik akkor is, ha éppen zárva lesz a ház, lényegében a tó partján állva vészelhető át majd egy váratlan eső is.

A látogatóközpont belső tere a fürdőtóra nyíló panorámával. (fotó: fb.com)

Bent pedig a várható érdeklődésnek megfelelő befogadóképességű vendéglátóhely várja majd az érkezőket. A Bátrak úszása egyben teszt is volt ehhez: a legnagyobb, panorámás zárt és fűtött helyiségbe ma egyszerre több mint 50 fő is befért.

Nem csak a hőszigetelt ablakok mögül lesz jó kinézni, jó időben a teraszon állva is romantikus pillanatok élhetők át, miközben a vízen megcsillanó napfénnyel a háttérben készülhetnek a közös fotók.