Hirdetések

A gazdasági nehézségek ellenére a kormánypártok megvédik a 13. havi nyugdíjat, ami a napokban meg is érkezik a nyugdíjasokhoz – mondta a Fidesz országgyűlési frakcióvezető-helyettese kedden az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában.

Hirdetések

Zsigó Róbert azt mondta, hogy a háború és az elhibázott brüsszeli szankciók nehéz időket hoztak egész Európában, ennek ellenére a nemzeti kormány és a Fidesz-KDNP továbbra is megbecsüli a nyugdíjasokat, és ragaszkodik ahhoz, hogy visszaadja mindazt, amit a „dollárbaloldal” a kormányzása alatt elvett tőlük.

Amikor a baloldal a rossz kormányzásának következtében nehéz helyzetbe került, azonnal a legkiszolgáltatottabbakon, azaz az időseken akart spórolni, ezért elvette tőlük a 13. havi nyugdíjat. Ezzel szemben a Fidesz és a KDNP 2022-ben sikeresen visszaépítette a 13. havi nyugdíjat, amit a mai, háborús időkben is megkapnak az idős emberek. Ezzel visszaadtuk azt, amit Gyurcsányék egyszer már elvettek tőlük.

fogalmazott Zsigó Róbert.

Hangsúlyozta: a Fidesz és a KDNP továbbra is kiáll azok mellett, akik egykor aktívan vettek részt Magyarország építésében.