Hirdetések

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást indított rablás elkövetése miatt egy ságújfalui házaspár ellen.

Hirdetések

A 39 éves férfi és 34 éves párja március 11-én délután vásárlási szándékkal bement egy salgótarjáni üzletbe. A férfi a kosarukba rakott pár élelmiszert, miközben a nő a hűtőknél – a férje tudtával – árucikkeket rejtett nagy méretű kézitáskájába. A pénztárnál kifizették a kosárban lévő termékeket, de a táskában lapuló szerzeményükről hallgattak. Már távozni akartak, amikor hozzájuk lépett a biztonsági őr, és felszólította a nőt, hogy kövesse a biztonsági szobába. Ekkor a férj menekülésük és a lopott áruk megtartása érdekében félrelökte a munkáját végző őrt, és az üzletből kijutva elszaladtak. A biztonsági alkalmazott nekiesett az üvegajtónak, de nem sérült meg.

A bolti kamerák felvételei és az adatgyűjtés eredményeként a rendőrök hamar azonosították a hatóság számára már ismert elkövetőket, rövid időn belül elfogták, előállították, kihallgatták, majd őrizetbe vették őket, és kezdeményezték letartóztatásukat.