Hirdetések

A Mi Hazánk alelnöke, Dócs Dávid március 25-én hétfőn jelentette volna be az idei önkormányzati választás balassagyarmati indulóit. A tájékoztatás nem történt meg, és közleményt sem küldtek szerkesztőségünkbe, ezért szerdán az ipolyinfo.com kereste meg őket.

Dócs Dávid még a múlt héten szűk szavúan tudatta, hogy hamarosan bejelentik a 2024. évi önkormányzati választás balassagyarmati jelöltjeit. Akkor még csak az vált ismertté, hogy minden választókerületben állítanak jelöltet, tervük szerint.

A március 25-re ígért bejelentés elmaradt, és semmilyen közlést sem juttattak el a média részére, ezért szerkesztőségünk tudakolta meg a Mi Hazánk alelnökétől a késlekedés okát.

Polgármester-jelöltünk egy sajnálatos magánéleti okból visszalépett, és mi ezt a döntést természetesen tiszteletben tartjuk.

Dócs Dávid hozzátette: amikor készen állnak, keresni fogja a kapcsolatot a helyi médiával.

A Fidesz-KDNP március 2-án mutatta be jelöltjeit, a többi párt, jelölő szervezet és várhatóan független jelöltek közül hivatalosan egyelőre senki nem tudatta indulását az idei önkormányzati választáson.