Hirdetések

A bátonyterenyei rendőrök a bejelentést követő 40 percen belül elfogták azt a 31 éves egri férfit, aki betört egy salgótarjáni ingatlan pincéjébe.

Hirdetések

A sértett március 26-án kora reggel szokatlan zajokra lett figyelmes, ezért kiment az utcafront felőli erkélyre, ahol meglátta, hogy egy kapucnis férfi benzinmotoros fűrészével beszáll a házuk előtt várakozó gépkocsiba, és elhajt. Azonnal bejelentést tett, és elmondta munkatársainknak az autó típusát és rendszámát, illetve azt is, hogy a férfi Kisterenye felé távozott. A tevékenység-irányítási központ koordinációs munkájának és a sértett által megadott lényeges adatoknak köszönhetően a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság járőrei 40 perccel a bejelentést követően a 21-es főúton, Vizslás-Újlaknál figyeltek fel a kocsira, amelyet ellenőriztek is. A járműben megtalálták az ellopott fűrészt, és az elkövetőt előállították a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A 31 éves egri lakos nemcsak a fűrészt vitte magával a pincéből, hanem az ingatlan udvarán parkoló gépkocsiból egy női kesztyűt is. A lopással okozott 81 ezer forintos kár a férfi elfogásakor meg is térült, mivel az értékeket kollégáink megtalálták és lefoglalták.