Hirdetések
Hirdetések
Hirdetések

A Honvédelmi Sportközpont megnyitásának második évfordulója alkalmából ifjú polgárőr és családi napot szervez szombaton a Honvédelmi Sportközpont a Nógrád Vármegyei Polgárőr Szövetséggel együtt a balassagyarmati létesítményben.

Az esemény a délelőtti órákban veszi kezdetét, egy hivatalos megnyitóval, majd ezt követően az ifjú polgárőrök eskütétele következik. Ezen felül a nap folyamán a Mikszáth Kálmán Technikum kadétjai tartanak önvédelmi bemutatót, lesz kyokushin karate nyílt edzés, katonai közelharc bemutató is. A kora délutáni órákban az érdeklődők a rendőrség intézkedéstechnikai bemutatóját, és egy dinamikus jóga edzést is megnézhetnek.

A nap folyamán a vendégeket a gripen szimulátorral, az Ipoly-völgyi Különleges Mentők quadozással, a lőtéren lézerfegyveres, légfegyveres és airsoft lövészettel, íjászattal várják a szervezők. A program keretében a Magyar Honvédség Klapka György 1. Páncélosdandár a PzH 2000 önjáró löveget és a Gidrán harci járművet mutatja be.

A programokon kívül egész nap bemutatókat tart a Magyar Honvédség, a Katasztrófavédelem, a Rendőrség, a Büntetésvégrehajtás és az Ipoly-völgyi Különleges Mentők is.

Az esemény ingyenesen látogatható.

Hirdetések