Hirdetések

Stabilizálták a balassagyarmati Dózsa György utcai társasházak garázsai előtti bekötőút felületét. Az önkormányzat a korábban elfogadott felújítási és karbantartási tervben foglaltak szerint még ezen a héten elvégeztette a kivitelezést.

A közvetlenül a társasházak mellett vezető, korábbi földutat murvával stabilizálják. A munka csütörtökön kezdődött, hétvégére fejezik be a kivitelezést. A cél az, hogy az egyenetlen, több helyen gödrökkel tarkított rövid szakaszon az autósok biztonságosan és komfortosabban jussanak el a garázsoktól az utcáig – tudatta Bárányné dr. Balázs Mária önkormányzati képviselő. Kiemelte: egy-két kisebb beavatkozásra több helyen is lehetőség van, mert a város költségvetésében akkora mértékű összeget tudtak elkülöníteni, hogy ma már ezeknek az igényeknek a kielégítése is megoldható.

Hétvégéig elkészül a garázsok előtti bekötőút stabilizálása. (fotó: Lotharidesz Gábor/ipolyinfo.com)

Az önkormányzati képviselő emlékeztetett: ezzel egyidőben a Dózsa utca egy másik pontján 30 férőhelyes parkoló is épül, amely várhatóan május elején lesz átadva. Felhívta a figyelmet arra, hogy a parkolókat a környék társasházi autótulajdonosainak készítik, ezért egy figyelmeztető táblát is kihelyeznek, amely megtiltja, hogy teherszállító járművek hajthassanak be oda.