Hirdetések

Videó készült a némi túlzással Magyarország – Olaszország közötti barátságos mérkőzés első góljáról, amit a hazaiak szereztek meg. Ma délután Balassagyarmat Közéleti Válogatottja találkozott a Magyarországon élő Olasz Nemzetiségűek Csapatával, ezzel tisztelegnek egy világszerte ismert balassagyarmati sztár előtt.

Kövi Pál balassagyarmati származású gasztronómiai sztárra és az AS Roma olasz labdarúgó csapat játékosára emlékeznek meg szülővárosában ma délután. Kövi 1998-ban éppen a mai napon hunyt el, a két csapat barátságos mérkőzéssel emlékezik meg a hírességről.

Détári Lajos magyar válogatott labdarúgó a balassagyarmatiak gólszerzésének pillanatában. (fotó: Házy Attila/ipolyinfo.com)

Az eseményen Détári Lajos a magyar labdarúgó válogatott egykori tagja is részt vett, aki a lelátóról izgulja végig a meccset. Közben szívesen osztogat autogramokat bárkinek, és örömmel beszélget a magyar futballról is. A Megafon rádióban vasárnap délután hallható vele interjú.

Cikkünk kiadásának időpontjában még csak az első félidő ért véget, 1:1-es állásnál mentek pihenni a csapatok. A végeredménnyel és a részletes tudósítással a mérkőzést követően jelentkezünk.

A balassagyarmatiak és egyben a mérkőzés első találata. Gólszerző: Dr. Muhari Géza. (videó: Házy Attila/ipolyinfo.com)