Baloon Ride at Masai Mara National Reserve. Masai Mara is a wildlife reserve, known for the famous crossing of the Wilder Beast. There are balloon safari organised for an amazon aerial view. Multiple Ballons
Hirdetések

Városnézésre emelkedik fel hőllégballon Balassagyarmaton szombaton. Május 11-én piknik lesz a megújult Ipoly-holtágnál. A helyszínre a Kóvári útról két helyen is be lehet jutni, a parkolással gondok lehetnek, ha soknak lesznek! Ezért jár majd a kisvonat a helyszínre.

Főzés, operett, néptánc és este Latte Maffiato koncert lesz az Ipoly-holtághoz szervezett programon. A műsor 9 órakor főzőversennyel kezdődik, az első színpadi előadás csak késő délután lesz. Addig kézműves foglalkozások, ugrálóvárak és hőlégballonos függeszkedés várja a látogatókat.

A függeszkedés azt jelenti, hogy a ballon a földhöz kötött marad, vagyis a jármű nem tud elszállni, csak az irányítók által meghatározott magasságig száll fel. Az utasoknak lehetőségük lesz a magasból megnézni az Ipoly mindkét medrét, egyszerre nézhetik meg, milyen volt, amikor évtizedekkel ezelőtt a lakott területhez közelebb folyt, illetve mennyire van a régi medertől messze a jelenlegi folyó.

A piknik programja. (forrás: fb.com)