Hirdetések
Hirdetések
Hirdetések

Kiszorult a legjobb tíz magyar versenyző toplistájáról a balassagyarmati születésű versenyező a Tour de Hongrie negyedik napján. Az Epronex tagja, Rózsa Balázs szombaton is küzdött és segítette csapatának tagjait, de egyéni eredménye ma nem kimagasló. Jelenleg Dina Márton, a magyar válogatott tagja a legjobb hazai bringás a versenyen.

Budapestről Etyekre ment az országúti kerékpáros körverseny mai napja. A két hely nincs messze, a rendezők egy nyolca formájú, hullámzó pályát alakítottak ki annak érdekében, hogy végig élvezetes versenyt láthassanak a nézők. A várakozás bejött, már az elején nehéz tippnek bizonyult, mikor és ki fog élre állni.

Ezúttal végig nyitott volt a verseny, az utolsó métereken meg is változott a végső sorrend és kis meglepetésre Thibau Nys 200 méterrel a cél előtt vett erőt magán, és kirobbant a tömegből. A döntése jó volt, nem volt, aki elvegye tőle az első helyet.

A négy nap összesített eredménye alapján is Thibau Nys vezet, 15 óra 42 perc 33 másodperces eredménnyel. Az abszolút legjobb magyar versenyző pillanatnyilag Dina Márton, 15 óra 43 perc 30 másodperces összeredménnyel.

Hirdetések