Hirdetések
Hirdetések
Hirdetések

Mindent kiforgatva és torzítva közöl a média – állítja a balassagyarmati baloldal polgármester-jelöltje. Azt kértük, mondjon példát rá, de ahogyan eddig sohasem, most sem válaszolt ilyen kérdésre. Gyenes Szilárd szerint alapvető baj, hogy a média nagy része egyetlen kézben összpontosul.

A Szövetség a Balassagyarmatiakért Egyesület (SZAB) szombaton éjjel egy internetes fórumon tett közzé meghívót a választópolgárokkal való kötetlen találkozóra. A ma délutáni eseményen a SZAB politikusain kívül körülbelül 10 ember vett részt, valamint a városi televízió és az ipolyinfo.com stábja.

Gyenes néhány hónapja folyamatosan nyílt leveleket ír a szerinte hiteltelen, hazug és dezinformáló helyi médiáról, többek között azt is sérelmezve, hogy a SZAB által állítólag megszervezett és megrendezett húsz összejövetelre nem ment el a városi televízió stábja. Érdekelt minket, hogy hol vannak a meghívók, vagy honnan is kellene tudni az állítólagos eseményekről.

A beszélgetés végén azt is elmondta Gyenes, hogy a választások tétje a normális közélet megteremtése, durva megosztások nélkül.

Gyenes Szilárddal készült interjú Balassagyarmaton a Civitas Fortissima téren 2024. május 14-én 17 óra után.

Gyenes négy és fél évnyi várakozás után a városi önkormányzat márciusi ülésén vádolta meg a helyi médiát, hogy nem mennek el tudósítani rendezvényeikre. A városi televízió főszerkesztője az egy hónappal későbbi ülésen kapott szót, amelyen szemtől szemben kérdezte Gyenes Szilárdot, hogy mely eseményekre gondol, miután a SZAB soha, semmilyen rendezvényről eddig nem tájékoztatott. Gyenes nem válaszolt az élőben közvetített képviselő-testületi ülésen. A polgármesterjelölt néhány nappal később írásban is megkapta ugyanezt a kérdést, azonban arra sem érkezett válasz. Ma délután ismét megkérdeztük, ma sem válaszolt rá.

A Gyenes Szilárd részére eljuttatott levél.

Ezért Gyenes Szilárd részére helyreigazítás címmel eljuttattunk egy levelet, arra kérve, hogy valótlan állításait ismerje be és tegye közzé minden olyan fórumon, amelyen fizetett vagy nem fizetett módon terjesztette azokat.

Hirdetések