Hirdetések
Hirdetések
Hirdetések

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság járőrei elfogták azt a húszas évei elején járó férfit, aki fiatal kora ellenére már számos bűncselekménnyel gyanúsítható.

Hirdetések

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába június 2-án kora délután érkezett bejelentés arról, miszerint Salgótarján központjában egy ismeretlen megrongálta egy parkoló gépjármű kilincsét és zárszerkezetét, majd különböző műszaki cikkeket vitt el belőle mintegy 350 ezer forint értékben. Július 8-án a salgótarjáni vásártérről érkezett bejelentés egy parkoló kocsi ajtajának kifeszítéséről és a benne lévő értékek ellopásáról.

A bejelentések alapján a Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársainak látókörébe került egy 21 éves fiatalember, aki ellen több vagyon elleni bűncselekmény miatt folytatnak nyomozást, és jelenleg bűnügyi felügyelet alatt áll. A Közrendvédelmi és Határrendészeti Osztály egyenruhásai közterületi szolgálatuk ellátása során ellenőrizték a város parkolóit, és intézkedtek a bűnügyi felügyelet szabályait megszegő elkövető felkutatásáról. A visszatérő ellenőrzések eredményeképpen a járőrök július 9-én elfogták az autók feltörésével megalapozottan gyanúsítható férfit. Előállítását követően lopás bűncselekmények miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, beismerő vallomást tett. A rendőrök őrizetbe vették az elkövetőt, és indítványozták letartóztatását.A nyomozók vizsgálják, hogy a gyanúsított összefüggésbe hozható-e további bűncselekmények elkövetésével.

Hirdetések