Hirdetések

A körülményekhez képest jól van az a balassagyarmati kutyamentő, aki autóbalesete után hosszú időre kórházi kezelésre szorul. Dallos Szilvia a Megafon rádió ma reggeli adásában arról is beszélt, hogy nagyon nagy erőt ad neki a sok törődés és az ismerősök lelkesítése.

Mint azt megírtuk, parkoló autója mellett ütötték el az ismert balassagyarmati állatvédőt, Dallos Szilviát múlt héten, Magyargécen.

Embert próbáló napok után van már Szilvi – ezt ő maga mondta a balassagyarmati Megafonnak ma reggel. A gyarmati San Lazaro Állatvédő Alapítvány munkatársa részletesen beszélt balesetéről és a várható következményekről:

A jobb lábamon a vastagabb lábszárcsont tört el, a bal lábamon pedig nyílt törés lett, szárkapocs csonttörés. Szerencse, hogy a vékonyabb lábszárcsont tört el, aminek nincs akkora szerepe terhelésnél. Péntek este műtötték, ez egyébként brutál! Valószínűleg a vonóhorog, a kocsi, aminek a hátuljába be voltam hajolva, vagy a kipufogó szaggatta szét a bal lábamat.

Szilvi jobb lába is megsérült, de reményei szerint nagy műtét és szövődmények nélkül épülhet fel.

A lábszárcsont ugyan eltört, de nem mozdult el, ez – mint Szilvi a rádióban elmondta – szerencsés helyzet. Hozzátette: most a lábbujjtól a combja végéig merevítő sínbe van ágyazva, mozdulni nem tud.

Dallos Szilvia a kórházi ágyáról üzent ismerőseinek. (fotó: fb.com)

Ez valami hihetetlen, mennyire érezhető a rengeteg ima és szeretet! Remélem, mielőbb lehetőségem lesz mindenkinek megköszönni a szép szavakat!

– mondta az állatvédő, aki kórházi ágyáról üzent ismerőseinek: reméli, hogy hamarosan tudja használni a telefonját és válaszolhat a megkeresésekre.

Természetesen, szívügyét most is megemlítette: bízik abban, hogy felépülése idején is minden rendben lesz a gondozott kutyákkal. Örülne annak, ha lennének olyan emberek, akik tudnak majd neki segíteni a a mentett, kóborló kutyák szállításában.