Hirdetések

Rangos állami kitüntetést kapott a salgótarjáni A Háztartások Foglalkoztatásáért Alapítvány kuratóriumi tagja, aki évtizedek óta menedzseli munkatársaival a helyi civil szférát, közreműködésével állandó támogatót kaptak programjaik megvalósításához a mikroközösségek.

Tolnai Sándor közéleti aktivitásával ma is Salgótarján ismert embere, de állítása szerint elsősorban nem a politika vonzza, hanem a tenni akarás. Hosszú idő óta folytat háttérmunkát a városban működő civil szervezetekkel, akik számára koordinációs tevékenységet végez, segíti nekik támogatásokhoz jutni, ezáltal pedig sok rendezvényt, közösségi célokat megvalósítani.

Tolnai állami kitüntetést kapott a civil közösségben végzett munkájáért, valamint a Nógrád megyei civil szervezetek tevékenységének szakmai támogatásában vállalt szerepe elismeréseként. A Magyar Ezüst Érdemkeresztet az augusztus 20-dikai nemzeti ünnep előtt vette át.

Az ipolyinfo.com megkeresésére Tolnai Sándor elmondta:

Meglepő és megtisztelő elismerés ez, ami kifejezi annak a közösségnek a munkáját, amelynek én csak egyik tagja vagyok. A díjról odaítéléséről több mint egy hónapja értesítettek, amit köszönettel elfogadtam. A munka folytatódik.

Az általa működtetett alapítvány egész Nógrád megyére kiterjedő feladatot végez, a civil szektor számára nyújt hasznos tanácsokat működésükhöz és önmenedzselésük sikeres elvégzéséhez.