Hirdetések

Újabb és újabb tanúk és sztorik kerülnek elő, köztük gyermekpornográfiával is vádolják az ismert énekest, akinek slágereit ezrek ismerik és kedvelik. Egy nő most vallotta be, hogy amikor kiskorú volt, több százszor feküdt le vele az ismert sztár, és több videó is készült együttlétükről.

Robert Sylvester Kellyként aligha, de R. Kelly néven annál inkább ismerhető az a jól ismert popsztár, aki 30 évnyi börtönbüntetést kapott különböző szexuális cselekményeiért, nők bántalmazásáért és emberkereskedelemért.

A legújabb történetek szerint 13 új vádló bukkant fel, akik közül az egyik azt mondta: 13 évesen ismerkedett meg R. Kellyvel, 15 évesen lefeküdt vele, és még mielőtt betöltötte volna 18. életévét, már több százszor szexeltek. Állítása szerint felvételek is készültek néhány aktusról, sőt, olyan jelenet is készült, amely során a nő pénzt vesz át a sztártól, hogy – állítása szerint – később úgy legyen beállítható együttlétük, mint ha R. Kelly egy prostituálttal lett volna.

Ugyanez a nő egy korábbi, szintén R. Kellyhez kapcsolódó szex-ügyben, amikor egy róluk készült intim videót vizsgált a bíróság, még azt állította, hogy nem ők vannak a felvételen. Akkor azt mondta, azért tagadta le, mert nem akarta bajba sodorni az énekest.

R. Kelly: I believe I can fly (forrás: youtube.com)