Hirdetések

Sok ellenfelet kapott Nyugat-Nógrád fideszes képviselője az idei országgyűlési választásokra. Balla Mihály helyére rajta kívül hatan jelentkeztek be.

Hirdetések

Azt már hónapok óta tudni lehetett, hogy az 1998 óta Nyugat-Nógrádot az országházban képviselő Balla Mihály legalább két vetélytárssal küzd meg: jobbról a Mi Hazánkos Dócs Dávid cserháthalápi polgármesterre, balról pedig a több párt által támogatott Gyenes Szilárd balassagyarmati önkormányzati képviselőre számíthat.

Dr. Frankfurter Zsuzsannát is korábbi idők óta ismerhetik a választók a szavazólapokról, a helyi kórház aneszteziológiai és intenzív terápiás osztályvezető helyettes-főorvosa a Munkáspárt és a Szanyi Tibor vezette ISZOMM jelöltje,

Sopotnik Lászlóról pedig a sportszerető balassagyarmati vásárlók tudhatták meg most, hogy a Gattyán György-féle Megoldás Mozgalom indulója lett. Egyébként a milliárdos Gattyán családi szállal is kötődik a városhoz, ugyanis édesanyja Balassagyarmatról származik.

Rajtuk kívül Domokos Zoltán a Normális Párt és Márton Renáta a Magyar Kétfarkú Kutyapárt jelöltje is már biztosan a szavazólapokon lesz az április 3-i választáson.

Február 25-én jelentette be a balassagyarmati Helyi Választási Iroda, hogy a függetlenként induló Oláh Alfréd is kérte a nyilvántartásba vételét, azonban egyelőre nem sikerült összegyűjtenie az induláshoz szükséges támogató aláírásokat.

Hirdetések