Hirdetések

Kígyózó sorok, káosz és elapadó üzemanyagkutak, tegnap óta rengeteg autós rohanta meg a benzinkutakat. És ez folytatódik ma is.

Hirdetések

Egy előző nap elterjedt hír miatt alakult ki pánikhangulat Magyarországon, a holtankoljak.hu ügyvezetője mondta azt, hogy ellátási zavarok várhatók, ezt értelmezték úgy az autósok, hogy nem lesz gázolaj és benzin sem. A gazdasági és háborús hírekkel együtt ez már épp elég volt a kutak lerohanásához, késő délutántól este 9-ig a balassagyarmati töltőállomásokon hosszú sorokban várakoztak.

A MOL mint Magyarország legnagyobb üzemanyag nagykereskedője este közölte: nincs hiány, de most már valóban lassabbá válik a kiszolgálás az országszerte egyszerre megnövekedett igény miatt.

A töltőállomásokra tanker kamionokkal érkezik a benzin és a gázolaj; egy balatonalmádi benzinkútról küldött képet a nagykereskedő egyik sofőrje, Gianni, aki azt üzente: éjjel-nappal úton vannak a tankerek, hétvégén is.

Nem kell beszarni,hozzuk éjjel-nappal,Szombat és Vasárnap is!Akkor lesz baj,ha felültök a hülyeségnek,aztán folytatódik a pánikszerű felvásárlás!Amúgy meg fél év és rátok rohad!