Hirdetések

Internetes fórumok felkapott sztorija lett a balassagyarmati bal oldali ellenzék országgyűlési képviselő-jelöltjének humoros tévelygése Nógrád megyében. Úgy tűnt, hogy pletyka, aztán visszaírtak neki az érintettek. Lássuk, hogyan megy terepen a bal oldali kampány!

Hirdetések

Gyenes Szilárd a DK, a Jobbik, a Momentum, az MSZP, az LMP és a Párbeszéd nevű pártok nevében szeretne bejutni az Országgyűlésbe a 2022-es országgyűlési választáson Nógrád megye 2. számú választókerületéből. A bal oldali összefogás jelöltje saját állítása szerint a településeket járva találkozik helyiekkel, de a találkozókról alig látni valamit, a legtöbbször csak önmagát mutatja meg a települések táblái előtt állva az egyik internetes fórumon.

Február 20-án írt beszámolója szerint aznap Szátok községben járt Gyenes Szilárd, ahol helyiekkel beszélgetett, és találkozott a falu polgármesterével is.

Gyenes állítását cáfolta Szátok község polgármestere.

Szátok polgármestere cáfolta Gyenes állítását. Pacsa Szilvia nyilvános üzenetében közölte, hogy soha nem találkozott a bal oldali jelölttel.

A zavart tovább erősítette, hogy Gyenes Szilárd azt is írta:

(…) Innen Tolmácsra mentem, megismerkedtem a baglyok helyi jelentőségével. Láttam a fejlődés jeleit, örömmel értesültem a 22. számú út menti fejlesztésekről. (…)

Azonban a 22-es út mellett nincs ilyen nevű település. Tolmács a 2-es útról közelíthető meg.

Ma pedig Becsó Zsolt, a salgótarjáni központú választókerület fideszes politikusa írt Gyenesnek, ami mellé több képet is csatolt: a fotókon a gyarmati bal oldali jelölt kampányplakátja látható Cserhátszentiván több pontjára kifüggesztve. Becsó humoros megjegyezésében azt fogalmazta meg, hogy Gyenes valószínűleg nem ismeri azt a környéket, ahol képviselő akar lenni, mert Cserhátszentiván már másik választókerület, ott Godó Beatrix a bal oldal jelöltje.

Gyenes Szilárd kampányplakátja Cserhátszentivánban. Újabb tévedés.

Bojtos István, Gyenes kampánymunkatársa internetes bejegyzésében közölte: a plakátok kihelyezését egy helyi vállalkozóra bízták és biztos benne, hogy Cserhátszentivánba nem tettek. Bal oldali belső forrásunk szerint a plakátolásról Bojtos István saját kezűleg gondoskodott.

Hirdetések