Hirdetések

Most rendezik a Nógrád megyei 3-4. korcsoportos, vagyis 4-6. osztályos kézilabdázók versenyét. Kelet- és Nyugat-Nógrádból nemenként két-két csapat jut tovább a döntőbe.

A csak köznevesítve ismert Nógrád megyei kézilabda diákolimpia nyugati elődöntő 3. korcsoportjából elsőként Rétság lány csapata jutott tovább, valamint a második helyről a balassagyarmati Dózsa György Általános Iskola lány csapata (kiemelt képünkön) is döntős lett – tájékoztatta hírportálunkat a rendezvény szervezője, Csábi Szilárd.

A nyugati elődöntő 3. korcsoportos fiú csapatai közül a Balassagyarmati Balassi Bálint Gimnázium első helyen, Nógrád község Hesz Mihály Általános Iskolájának csapata másodikként a megyei döntőben folytathatja.

Kelet-Nógrádban nem rendeztek elődöntőt – ezt már Tolnai Sándor a Nógrád Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület titkára mondta el -, mert nem jelentkezett annyi nevező, amennyivel versenyt tudtak volna szervezni, ezért az az egy salgótarjáni és három pásztói csapat, amely benevezett, rögtön a döntőben állhat pályára a Nyugat-nógrádi elődöntő nyerteseivel, két hét múlva, Salgótarjánban.