default
Hirdetések

Elsőként megköszönjük olvasóinknak, hallgatóinknak és nézőinknek, hogy minket választottak! Az ipolyinfo.com első hónapjában rengeteg fontos esemény történt helyben, itthon és a világban. Különféle módszerekkel dolgoztunk fel izgalmas és kevésbé érdekesnek tűnő ügyeket is, kíváncsiak voltunk arra, hogy kinek mi tetszik jobban.

Hasznos hónap ért véget számunkra, kipróbáltuk új médiatermékünket, az ipolyinfo.com-ot. Talán kevesen gondolják, de fontos tudni, hogy az ipolyinfo.com egy kereskedelmi médium, amelynek hosszú távú üzemeltetéséhez ugyanúgy pénz kell, mint bármi más előállításához és működtetéséhez. Az indulást követő hónapok számunkra laboratóriumi kísérletek, ekkor dől el, hogy követőinket milyen hírek érdeklik és hogyan érdemes foglalkoznunk a témákkal. Ha számításunk beválik, akkor az ipolyinfo.com a folyó két partjának magyarul beszélő embereihez fog eljutni, napi hírforrássá és kereskedelmi partnereink számára is értékes felületté válik.

Szerkesztőségünk az ország jövőjét meghatározó választási időszakban kezdte el a munkát, amely lehetőséget ad arra, hogy kiemelt figyelmet adjunk és kapjunk. Híreink ennek megfelelő fogadtatást kaptak a weboldal látogatóitól, a döntően Balassagyarmaton és szűk környékén élők figyelték napról napra a közzétett összeállításokat.

Az első hónapban mindösszesen 30.006 embert érdekeltek anyagaink, napi átlagban lassan és folyamatosan emelkedő népszerűséggel. Legnépszerűbb témaként az ukrán-orosz háború vezet ma is, szinte bármit írunk róla, a legtöbben azokat olvassák el, beleértve az ahhoz kapcsolódó helyi vonatkozásokat is.

Egy hónapnyi adatállományainkból az is látszik, hogy a 35-45 év közöttiek nagy csoportját értük el. Közönségünk nagyobb része offline hirdetéseinkre reagálva közvetlenül jutott el hozzánk, kisebb hányaduk pedig a Facebookon közzétett ingyenes ajánlókra kattintással vált olvasónkká.

Köszönjük a figyelmet, folytatjuk!