Hirdetések

Öt baleset történt Nógrád megyében múlt hétvégén. Többek között Balassagyarmaton egy 19 éves férfi elütött autójával a Kossuth utcában egy kerékpárost. A Szondi utcában egy motoros hajtott árokba. Rendőrségi összefoglaló következik.

Hirdetések

Balassagyarmaton, a Szondi utcában közlekedett egy 79 éves férfi segédmotoros kerékpárral április 29-én délben, amikor a lakóháza előtt lévő behajtóra történő kanyarodása során a vízelvezető árokba hajtott, amelynek következtében elesett és megsérült.

Egy 52 éves férfi esett el kerékpárral 2022. április 28-án 15 óra körül Salgótarján belterületén, a Rákóczi úttal párhuzamosan lévő járdán, amely során könnyű sérüléseket szenvedett.

Ugyanezen a napon az esti órákban egy 28 éves férfi ütött el személygépkocsival egy szarvast a Nagyoroszi és Borsosberény településeket összekötő útvonalon. Az ütközés során a sofőr megsérült, a gépjárműben anyagi kár keletkezett.

Egy 19 éves férfi közlekedett gépkocsival április 30-án a délelőtti órákban Balassagyarmaton, amikor a Kossuth Lajos és az Ady Endre úti kereszteződésben történő kanyarodása közben nem biztosított elsőbbséget az egyenesen közlekedő kerékpárosnak. A férfi a járművel a biciklist elsodorta, aki ennek következtében elesett és megsérült. A kerékpárossal szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív jelzést mutatott.

Salgótarján belterületén közlekedett gyalogosan egy 24 éves férfi május 1-jén az esti órákban, amikor az úttesten való átkelése során nekiszaladt az ott közlekedő személygépkocsi oldalának. A baleset következtében a gyalogos megsérült, vele szemben a helyszínen alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett.

Az elmúlt napokon a megye rendőrei további négy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén, valamint kettő ittas járművezetővel szemben intézkedtek.