Hirdetések

Drágábbak lesznek az idén szervezett gyerektáborok Magyarországon. Az érdeklődés a januári előfoglalási időszak óta ugrásszerűen megnőtt.

Az egyik hazai gyermektábor-összehasonlító weboldalon a tavalyi azonos időszakhoz képest most 15%-kal többen regisztráltak a gyermeküknek szünidei kikapcsolódásra. Ha ez marad a trend, akkor biztosan rekordot dönt a 2022-es szezon -nyilatkozta Tóth Béla, taborfigyelo.hu főszerkesztője az infostart.hu-nak.

Tóth Béla elmondta az idei turnusok 10-12%-kal lesznek drágábbak, mint az előző években. A legjobb ár-érték arányú táborok gyorsan betelnek, érdemes minél előbb foglalni. Aki júliusban vadászna augusztusi időpontot, az készüljön a kompromisszumokra: drágább lehet az ár, vagy messzebbre kell vinni a gyerekeket mint szerették volna, de az is előfordulhat, hogy a tábor jellege nem lesz megfelelő. A vakációs elfoglaltságok tematikáját nézve klasszikusnak számít a sportos, idegennyelvi, kézműves és lovastábor.

Egy ottalvós szünidei kikapcsolódás egy hetes ára nagyjából 58-59 ezer forintba, egy napközis táboré 37 500 forintba fog kerülni.