Hirdetések

Megörökítettük a balassagyarmati Café Orchidea végnapját. A vendégek csak az eladó- és a vendégteret láthatták, most először és utoljára benézhettünk mindenhová. Nagyon nagy üzlethelyiség, nagyon jó adottságokkal.

Hirdetések

Ez van – mondta a hely tulajdonosa, Jagyutt Péter mestercukrász, aki családjával megbeszélve a jövőt úgy döntött, hogy nem nyitja ki újra a járvány előtt bezárt, jól menő kávézót. A közönyös kijelentés mögött hosszú vívódás van, de azért nem adják fel, a Bajcsy-Zsilinszky utcai cukrászda és üzem megmarad. A döntés okáról múlt héten írtunk. A Café Orchideát kipakolták Jagyutték, és most átnézik az eddig kapott befektetői ajánlatokat. Bérbe adják, vagy eladják, nem döntötték el.

Most megnézhetjük azt is, hogy a minden bizonnyal a belváros legjobb adottságú üzlethelyisége hogyan néz ki ott, ahová soha nem mehettünk be. Mindeddig úgy tűnt, hogy egy szimpla hely kis eladótérrel, azonban a valóság az, hogy az egykori Határ Presszó emeletes. Összességében legalább akkora rejtett iroda- és öltözőhelyiségei vannak, mint a vendégtér.