Hirdetések

A Nógrád megyei rendőrök az elmúlt három napon két férfit és egy nőt fogtak el, akik ellen elfogatóparancs volt érvényben.

A rendőrök 2022. május 7-én 22 órakor Salgótarján belterületén igazoltattak egy 34 éves férfit. A hatóság tagjai megállapították, hogy a Salgótarjáni Járásbíróság garázdaság bűntett miatt körözést adott ki a tatabányai lakos ellen. Az egyenruhások elfogták, a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették a férfit.

Ugyanezen a napon az éjszakai órákban szintén a megyeszékhelyen igazoltatta a járőr azt a 28 éves káli lakost, aki ellen a Füzesabonyi Rendőrkapitányság, valamint az Egri Rendőrkapitányság körözése volt érvényben. A nőt a rendőrök előállították és őrizetbe vették.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának munkatársai május 9-én a reggeli órákban Balassagyarmaton ellenőriztek egy 32 éves férfit. Az intézkedés során megállapítást nyert, hogy a mátraterenyei lakos ellen a Salgótarjáni Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki lopás bűncselekmény elkövetése miatt. A férfit a hatóság tagjai elfogták és a Salgótarjáni Járásbíróságra előállították.