Hirdetések

Nógrád megye illetékességi területén elterülő erdőkben a rendőrök együttműködve az erdészekkel, vadásztársaságokkal, természetvédelmi őrökkel, a polgárőrségek tagjaival fokozott ellenőrzést tartanak.

Hirdetések

Az erdő- és mezőgazdasági, valamint természetvédelmi területeken quadokkal és terepmotorokkal történő engedély nélküli behajtások megelőzése, felderítése és azokhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények elleni hatósági fellépés volt a célja a Nógrád megye területén 2022 áprilisában végrehajtott fokozott ellenőrzéseknek. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrkapitányságai és a Bükki Nemzeti Park Igazgatósága munkatársai, továbbá az erdészek, polgárőrök, vadászok a jogellenes cselekmények megelőzése, az elkövetők tettenérése, elfogása és elszámoltatása érdekében egész évben folytatják a közös akciókat.

A napokban a Pásztói Rendőrkapitányság és a Kállói Rendőrőrs munkatársai a helyi polgárőrség és a vadásztársaság tagjával Mátraszőlős, Tar, Pásztó-Hasznos, Szurdokpüspöki, Alsótold, Felsőtold, Bér és Buják települések külterületén található erdőket és természetvédelmi területeket ellenőrizték.

A hasonló jellegű jogsértések megelőzése érdekében a jövőben is számítani lehet az összehangolt közös akciókra.

Hirdetések