Hirdetések

69 Jägermeister és 80 Unicum – ezeket kérte a darts világbajnok, Michael van Gerwen tegnap éjjel Budapest egyik romkocsmájában, majd ma este a Hungarian Darts Show telt házas közönsége előtt dobálta a nyilakat.

A darts világsztárjai jöttek Magyarországra, hogy népszerűsítsék egy egyestés kalandban a sportágat. Még hétfőn este páran lenéztek Budapest belvárosába, és ahogyan a meccseket közvetítő kommentárok elárulták, nem voltak szégyenlősek a bulizással, köröket fizettek a szórakozóhelyek vendégeinek, és közben maguk is bőven fogyasztottak. Mint megtudtuk, Michael van Gerwen háromszoros világbajnok még azt is elárulta, hogy az ilyen sportág népszerűsítő napok valójában a pihenést adják neki. Gerwen hajnali hat órakor ért vissza hotelszobájába, de úgy néz ki, ez nem ártott neki.

A budapesti MVM Dome-ban rendezték meg a Hungarian Darts Showt. (fotó: Horváth Márk)

Az MVM Dome-ban este szinte minden úgy volt, ahogyan a rajongók évente, december és január között láthatják az Angliából közvetített világbajnokságot. Meglepte a sportolókat a fogadtatás, többen is megjegyezték, hogy a magyar közönség briliáns hangulatot teremtett a show-hoz.

A döntőben két holland, Michael van Gerwen és Raymond van Barneveld világbajnokok találkoztak egymással. A meccs eredményét sima 0:5-re, viharos gyorsasággal állította be Barneveld.